16/5/09

ARTICLE EN LA WEB DEL JOAN XXIII (PRESENTACIÓ AMABLE)

XERRADA LITERARIA DE FRANCESC MOMPÓ I VALLS AL NOSTRE COL·LEGI

El professor i autor de la novel·la AMABLE, va fer aquesta xerrada per al·lumnes de 3r de ESO per tal de tractar el tema de l'assejament escolar.
El nostre volgut i admirat professor Francesc Mompó i Valls va aprofitar la lectura que els alumnes de 3r d'ESO han fet de la seua novel·la AMABLE per a oferir esta xerrada sobre l'assejament escolar que al mateix temps és el tema central d'esta novel·la seua.Els alumnes van assistir amb gran interés als comentaris que l'autor d'AMABLE feia respecte a la novel·la i respecte a l'assejament escolar. No sempre els nostres alumnes poden tindre tan a l'abast de la mà la possibilitat de conversar amb un gran escriptor i això per al col·legi Joan XXIII és un privilegi.
Paco Mompó, em costa dir-li Francesc, connecta i va connectar amb els alumnes, a qui els parla molt clarament sobre temes molt pròxims a ells i que coneixen de primera mà i que deuen ser tractats amb la importància que mereixen. Paco ha aconseguit a través d'Amable arribar als xavals del nostre col·legi i de multitud de col·legis més de tota la nostra comunitat, Catalunya i Balears per a obrir-los un poc més els ulls sobre la problemàtica que planteja este tema en l'entorn escolar.Agrair a Paco des de l'equip directiu del centre la seva dedicació i l'interès que posa en tot moment per seguir la seva labor docent des d'altres àmbits com el d'escriptor.
http://www.patronatojuanxxiii.com/Default.aspx?IDPagina=9&IDNoticia=76

No hay comentarios: