3/3/10

Camí d'amor a l'IES Districte Marítim de València

Aquest matí he fet un parell d'encontres literaris amb alumnes de 3r i de 4t d'ESO de l'IES Districte Marítim de València. Els estudiants han disseccionat la novel·la Camí d'amor i m'han sotmés a un tercer grau sobre totes aquelles coses que els havia quedat al pap després de la lectura. Ha estat un matí molt profitós per a mi, cosa que els agraesc i que faig extensiva a la directora Rosa Vercher, a la cap del departament Loreto, i a la professora de valencià Pilar Puchades.



1/3/10

Camí d'amor a l'IES Alcalans de Montserrat

Avui he fet un encontre literari amb els alumnes de 1r de Batxiller i del grup de PDC de l'IES Alcalans de Montserrat (València).
Ha estat una xerrada organitzada pel professor N'Antoni Teruel, on he gaudit contestant un bon grapat de preguntes, a quina d'elles més interessant.
L'acte ha començat amb la lectura dramatitzada d'un passatge de la novel·la Els ulls del llac (el primer llibre de la trilogia formada també per les novel·les L'ull de Zeus i Terra de déus, i que havien treballat sencera); tot seguit han continuat amb un dels fragments més àlgids de la novel·la Camí d'amor.
Vull felicitar-los per l'aprofundiment que han fet de les lectures, així com pel seu saber estar. A més a més, com que sabien que m'he acabat de casar m'han obsequiat amb un meravellós ram de roses i orquídies.
L'encontre ha acabat amb la signatura d'exemplars
i, com no, fent-nos una foto tots junts.