18/4/09

L'ELEGIT

EDITORIAL TABARCA
Jordi és un jove de dotze anys que es trasllada amb la família a un poble muntanyenc de València perquè els pares volien fugir dels perills que la ciutat oferix als adolescents. Compren un casalot i s’hi muden a viure. Casualment, o no, son pare arreglava el jardí i tropessa amb un objecte que despertarà la curiositat del jove. A partir d’aquest moment es desenvoluparan els esdeveniments on, barrejant-se el màgic i el real, Jordi haurà de resoldre un misteri que la vila havia pràcticament soterrat en l’oblit col·lectiu.Uns tres-cents anys arrere, la Inquisició havia executat set donzelles acusades del delicte de bruixeria. El protagonista és elegit per descobrir la veritat del que succeí i restablir el bon nom i l’honor de les joves.
OBRA FINALISTA EN EL PREMI NOVEL·LA JUVENIL
"CIUTAT DE TORRENT" 2003.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Paco soc Andreu "Picci" el teu alumne de secundaria, estic aci en l'aula de informatica, en optativa i el professor ens ha dit que et deixem un missatge...et dic que aquest llibre m'agradat moltíssim, té molta trama i es molt divertit.
Et desitge molta sort per als llibres següents. adeu.

Anónimo dijo...

no pude terminarde leer el libro pro el principi sta molt b. q tinges sort escrivint llibres

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

no me gustan nada los libros en valenciano, NO LOS SOPORTO,no se por que, tampoco es que sea muy buena lectora. No llegé ni al segundo capítulo. Si hubiera estado en castellano me lo hubiera leído 2 veces porque es un buena história. ¡¡¡SI SACAS 1 EN CASTELLANO AVISA!!!!
dW,xD.

Francesc Mompó dijo...

Hola Sandreta, sent molt que tingues aquesta aversió cap a la meva llengua. Tanmateix, t'agraesc l'esforç que has fet per llegir-lo. Potser alguna vegada la cultura castella na el trobe suficientment interessant per traduir-lo.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

esta molt mol xulo ebcar4a no l´he acabat però...
quan escrigues més penja en titol

Anónimo dijo...

Per favor algú em pot dir el nom dels personatges i dir-me un poc la descripció d' aquets!
I contar dues anecdotes del llibre vull comprar me'l pero no estic molt segura m'agradaría saber més del llibre. Gracies!