18/4/09

UENDOS


L’ARGUMENT

Aquesta novel·la narra l’origen i les peripècies d’uns personatges molt peculiars i molt bordets: els uendos. Al llarg d’aquesta història es produiran nombroses interaccions amb el món dels humans (o muul laf com els anomenen els uendos), amb la precaució, sempre vital, de no ser vistos.
De la mà dels germans Sarmentet i Pebrelleta, i d’altre grup de uendos ens endinsarem en el seu poblat (Jacul), aprendrem l’idioma mergüí (o almenys en farem un tast), ens assabentarem de l’extraordinària tecnologia que empren, coneixerem algunes de les missions més importants que desenvolupen i, sobretot, viurem situacions molt divertides, sempre impregnades de la màgia més naïf. No obstant això, no tot serà riure; i els nostres amics es veuran capficats en una brutal lluita contra els seus pitjors enemics.

9 comentarios:

Anónimo dijo...

encara vaig per el capitol nou però vull dirte paco que es un llibre molt bó com els altres.enhorabona de la teua alumna isabela.

Anónimo dijo...

ei paco soc vlad,mira me agrada molt els uendos te un argument molt bo,vas tindre una bona idea

Anónimo dijo...

ja,me he acabat el llibre es molt bo,es uns del millors que me e llegit,vas tindre una bona idea igual que amb el mrui,de el teu alunmne vlad:trigo

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

no me ha agradat el llibre pense quees un poc aburrit,però, avegades te uns fragments bonicos i la llengua del uendos esta molt divertida

betoooo!!!! dijo...

Hola, Paco, soc un alumne del teu amic Toni, soc del col.legi Sant Josep, vingueres a la meua classe i només volia dir-te que el teu llibre m'ha encantat, i com tu deies, mai morirá el xiquet que está dins de mi.

fins una altra, Paco.


Albert

betoooo!!!! dijo...

per cert, s'emoblidava, tinc tots els teus llibres menys 2 o 3, bé, adéu.
Albert

Anónimo dijo...

qui me pot esriure el resum de uendos perfavor

Francesc Mompó dijo...

I si proves a llegir-lo?