11/9/05

GALERIA DE RECORDS: AMB PERSONATGES IL·LUSTRES (I)

Amb Enric Grau, Jaume Perez-Montaner, Pere Bessó i Manel J. Romero.
Amb l'Ovidi Montllor (bon vent i barca nova).

Amb Vicent Soler i Josep Guia.

Amb Joan Brossa i Manel Rodriguez-Castelló.

Amb Ovidi Montllor, Lluís Llach, Josep Albinyana, Paco Muñoz...

Amb l'Ovidi Montllor (que fa vacances).
Amb Ramon Guillem. Fira del llibre de Torrent. Juliol 2008.

Amb Llucià Vallés. Fira del llibre de Torrent. Juliol de 2008.
Amb Toni Cucarella. Fira del llibre de Torrent. Juliol de 2008.

Amb el pintor Jordi ALbinyana. Estiu 2008.
Amb el músic i cantant Toni de l'Hostal (Mãedéus). Estiu 2008.

Amb el poeta Antoni Ferrer i Perales (Otos, juny de 2008)
Amb l'escriptora Adela Ruiz.

Signant exemplars amb l'escriptor Vicent Sanchis a Torrent.
Amb els escriptors Juane Gunbau i Julian Arribas a Borriana.

Signant exemplars amb Joan Pla a Borriana.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA SOM STEPHANIA Y DORI DE 1º D' ESO C. VOLIEM DIRTE QUE ETS UN PROFESSOR MOLT BÓ I QUE ENS AGRADEN LES TEVES CLASSES, A LO MILLOR AQUEST COMENTARI NO ESTA GENS BÉ PERO ES QUE A STEPHANIA SE LI HA OBLIDAT EL VALENCIÀ PER TANT DE TEMPS A COLOMBIA SENSE PRACTICAR. SOM LES TEVES MILLORS ALUMNES ENS MEREIXEM UN 10 CADASCUNA JE, JE. ADEU!
STEPHANIA Y DORI.

Anónimo dijo...

yee califa!! sy la cris la germana de delmo jeje.en l'any qbe quant estiga en clse et trobare a faltar,perque as sigut un del millors profesors que he conegut.que els llibres que he llegit teus com l'ull del llac,els greixets etc.. m'han agradat molt.I qUe SiGuEs EsCrIBinT MOLTS LLIBRES MES.un abraç molt fort de la teua alumna cristina

Francesc Mompó dijo...

Hola, Albert:
Contestant la teva pregunta et diré que en valncià m'ensenyaren a posar-li el nom a les coses i als sentiments, i a dialogar amb la vida; per tant necessite la meva llengua per poder continuar existint. A més a més, tinc l'obligació de servar-la i llegar-la als meus fills i als fills dels meus fills, així com feren els meus pares amb mi, i els pares dels meus pares amb ells.
Espere haver-te donat resposta suficient amb açò.
una abraçada.

Anónimo dijo...

4 ADMIRADORES

Hola Francesc som quatre xiques que volem respostes teues. Som les tres xiquetes de l'altra vegada pero amb una amiga mes, Irina.
Com as tingut la idea dels greixets?
Ens podries recomanar un llibre d´acció, aventura o pasió?
Tranquil, que amb el llibre dels greixets pasarem una bona estona. Estem molt nervioses de que siga el divendres. Fantastic! soles queden uns pocs dies.
Contesta, besets de CAROL, CARMEN, CRIS E IRINA.

Anónimo dijo...

holaaaaaaaa Franchooooooo Mompooooooo Vaaaalllllllsssss!!!!
Gracies per la teua resposta, soc...ALBERT

Anónimo dijo...

hola francesc som dos alumnes de primer d'eso m'agradaria ferte unes pregunte i t'agrairia que contestares a estes preguntes perque has elegit fer-te escritor?
adeu espere que contestes,som alvaro i pablo

Anónimo dijo...

hola com estas Francsec ta agradat fer llibres , els greixets en cuant dies vas escriure els greixets

Anónimo dijo...

Hola,soc Cristian Sospedra Sales.
El nostre professor,ens ha dit que ens lligam la trilogia que has fet: "Els ulls del llac","L'ull de Zeus" i "Terra de Deus".
Aquest últim llibre toca llegir-lo per a la 3 avaluació.
Asi et dise un xicotet resumen de l'examen que ens va fer.

1-Redactar el cas de l'hospital.
Carles té un accident amb la moto, es posa en coma i esta en l'hospital.
Núria no se separava cap moment d'ell.
Els pares de Carles no li trobaren el puls i cridaren els metges.
Núria li ficà l'Ull de Zeus i començava a fer llum.
Carles,estava en un somni, que al llarg d'un túnel de cotó en pèl,estava Lluís,vestit com si fòra un déu.
Lluís li ho va explicar tot,ell no era d'aquest univers,sinó d'un altre,son pare era el mateix deú Apol·lo i sa mare de la Terra.
Ell li va donar l'Ull de Zeus per a que el protegira, però com la cadeneta la tenía trencada, li va donar l'amulet a Núria després d'aquella nit de passió.
Lluís el va prevenir l'accident,ell era un semidéu, per això li avia donat l'aumlet.
A la fi, Carles es va despertar del coma, i amb veu baixeta deia el nom de Núria, ell intentava recordar aquell somni tan meravellós,però sols podía recordar que havia estat en un lloc meravellós.

Francesc Mompó dijo...

Hola, Cristian, estic segur que hi faràs un bon examen; però de totes formes espere que estigues gaudint de la trilogia.
Saluda els teus companys i el professor de la meva part.
Una abraçada
Francesc mompó

Anónimo dijo...

Hola,soc Laura Vicente una xiqueta de 15 anys que està estudiant al institut I.E.S Luis Suñer d'Alzira. Estic en 3er d'E.S.O, el meu mestre de valencià és Toni Teruel i m'ha recomanat que t'escriga un cometari.M'he llegit els llibres "Els ulls del llac", "L'ull de Zeus", en clase estem llegint "Amable" i ara estic començant a llegir-me el llibre "Terra de Deús".
Aci et deixe escrit l'ultim examen de lectura que hem fet sobre "Els ulls del llac".

1-Explica la relació entre Lluís i Anna.
Anna està enamorada de Lluís,i Lluis d'ella, però ell s'ha d'anar de València i no tornarà i aixo fa que no puguen eixir junts.

2-Què passa en la discoteca.
Carles i Núria estan ballant i sense voler Núria espenta a una xica. Aquella xica s'enfada i comencen a dir-se de tot peró al final s'arregla tot. Quan ixen de la discoteca escolten uns crits i van vore que li estaven pegant a un negre uns cap rapats i Carles i Núria,Felo,etc, intervenen per a defendre'l. En eixe moment Carles perd el seu amulet però al final el troben.

3-Quin és l'efecte de l'amulet?
El protegix, pot saber el que passara i t'ajuda el l'amor.

Moltes gràcies.

Francesc Mompó dijo...

Hola, Laura,
En primer lloc, vull agarir-te (vos), que hàgeu triat novel·les meves per a llegir i espere que us agraden.
En segon lloc, felicitar-vos perquè teniu un gran professor de valencià (aprofiteu-vos-en) al qual li tramet des d'ací salutacions i el meu respecte.
Una abraçada, Francesc Mompó

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

es una basosia de llibres

Anónimo dijo...

quiero una republica

Anónimo dijo...

Hola! Em diuen Núria, tinc 15 anys i estudie 3r d'ESO a l'I.E.S Luís Suñer d'Alzira. Sóc alumna de Toni Terol, i este curs he llegit els seus llibres Ulls del llac, L'ull de Zeus i este últim trimestre estem llegint Amable i Terra dels Deus.
Ací t'escric la pregunta i la meua resposta de l'examen del llibre de l'Ull de Zeus:

* Quin creus serà el futur de Lluís i Anna?

Lluís és un semidéu perque el seu pare era un déu i la seua mare una mortal; aleshores, com que Lluís estava molt enamorat d'Anna fara el mateix que son pare, és casara amb Anna perque esta molt enamorat d'ella.
A més no solament està Lluís enamorat sinó que Anna també està molt enamorada d'ell des d'un principi. Ells dos seran molt feliços junts.

M'han agradat molts els seus llibres. Per una part perqué manté la intriga durant tot el llibre, perque els seus protagonistes tenen més o menys la meua edat , però el que més m'agrada es que tots tenen un final feliç.

Espere que continue escribint molts llibres.
Adeu!

Anónimo dijo...

Hola, sóc Blanca Molina, una alumna de l'institut Luis Suñer d'Alzira. Estem llegint la trilogia de "El ulls del llac" "L'Ull de Zeus" i "Terra de Déus". Açí et deixe algunes de les meues respostes a l'examen de la segona avaluació sobre el llibre "L'Ull de Zeus".

1- Explica la relació de Lluís i Anna.

Anna està enamorada de Lluís i ell també ho está d'ella, però Lluís no pot eixir amb Anna perquè ha d'anar-se'n a l'Olimp, i no pot dirli-ho a Anna perquè ha de ser un secret.

2- Quin és l'efecte de l'amulet?

Prporciona protecció i amor a aquell que el du. Lluís li'l regalà per a protegir-lo de l'accident.



I aquestes van ser les meues respostes.
Toni ens ha dit que potser una vesprada vingues açí a l'institut a que ens parles dels teus llibres i te preguntem alguns dubtes...Esperem veure't.

Gràcies pel teu temps.


Blanca

Anónimo dijo...

Hola! Em diuen Núria, tinc 15 anys i estudie 3r d'ESO a l'I.E.S Lluís Suñer d'Alzira. Sóc alumna de Toni Teruel, i este curs he llegit els seus llibres Ulls del llac, L'ull de Zeus i este últim trimestre estem llegint Amable i Terra dels Deus.
Aci t'escric la pregunta que em va eixir en l'examen del llibre l'Ull de Zeus junt amb la meua resposta:

* Quin creus serà el futur de Lluís i Anna?
Lluís és un semidéu perque el seu pare era un déu i la seua mare una mortal; aleshores, com que Lluís estava molt enamorat d'Anna fara el mateix que son pare, és casara amb Anna perque esta molt enamorat d'ella.
A més no solament esta Lluís enamorat sinó que Anna també esta molt enamorada d'ell des d'un principi. Ells dos seran molt feliços junts.

M'han agradat molts els seus llibres. Per una part perqué manté la intriga durant tot el llibre, perque els seus protagonistes tenen més o menys la meua edat , però el que més m'agrada es que tots tenen un final feliç.

Espere que continue escribint molts llibres.
Adeu!

Anónimo dijo...

Hola , soc Clara Piera .El meu professor és Toni Teruel y m'ha dit que t'escriga un comentari. Ens hem llegit dos llibres teus "Els ulls del llac" i "L'ull de Zeus".

Per a la 3ª avaluació ens hem de llegir "Terra de Deus". Ara estem llegint "Amable".Açí vaig a deixar-te l'examen que hem va fer sobre "L'ull de Zeus":

-Futur de Lluís i Anna:

Lluís i Anna no estaran junts perquè Lluís pertany a una altre món, i és un semidéu.El seu pare es Apolo y la seua mare és una dona mortal. Anna és una xica normal que no crec que arribe al món en el que viu Lluís. Ara Lluís se n'ha anat al seu món al que pertany.
Els dos es volen però serà molt difícil que siguen nuvis.

Aquest és l'examen.
De moment els teus llibres m'agraden i espere que n'escrigues més i una vesprada viengues a visitar-nos per a ferte algunes preguntes sobre el llibre.


Gràcies

Anónimo dijo...

Hola!! Em dic Begoña, tinc 15 anys i estudie a l'institut Lluis Suñer d'Alzira.El meu professor de valencià és Toni Teruel i ens ha recomanat que t'escrigam un comentari mostran-te les nostres respostes a l'ultim examen de lectura, del llibre " L'Ull de Zeus". Aquest és el meu examen:


- Explica la relació entre lluís i Anna.

Lluís i Anna són amics, però quan Anna se'n adona que està enamorada de Lluís, li declara els seus sentiments, i ell li respon que també està enamorat d'ella. Però la seua és una relació impossible, perqué Lluís pertany a un món distint al d'Anna, i te que tornar a ell, però com és un secret, no pot donar-li una explicació. Simplement li diu que se'n ha d'anar, i Anna es posa molt trista.

- Què passa a la discoteca de la platja?

A la discoteca de la platja, Anna li confessa a Lluís el seu amor per ell.
També allí, és quan Núria i la seua amiga estan a punt de barallar-se amb unes xiques, però arriba Carles i les defén.


Espere que t' hajen agradat les meues repostes.

Moltes gràcies


Begoña Molina

Anónimo dijo...

ola! soc gemma belda.Soc alunmna de Antoni Teruel.I mos estem llegint la triologia " Els ulls del llac ", " Els ulls de Zeus , "Terra de Deus" . Els llibres estan molt be! mos a agradat molt. Açi te fique el examen que mos va fer.


- Futur de Lluís i Anna?

Anna i Lluís parlen en sa platja i es lien. Però Lluís li dui que no poden estar junts, ja que ell se'n va a viure a un altre lloc, perquè els seus pares , com ell diu , han trobat un altre treball. Però tota la veritat, que sols la sap Carles quan està en coma ingressar, és que Lluís es fill d'um déu i fill d'una mortal. Per això ell no pot tindre res amb Anna, perquè ell ja ha fet la seua faena que era Carles i Núria estigurem junts.



Un abraç.

Francesc Mompó dijo...

Felicitats a tots els alumnes del IES Lluís Suñer d'Alzira i al seu professor n'Antoni Teruel pel bon treball que estan fet amb la lectura de la trilogia.
Sempre és un orgull veure que allò que hom escriu en solitud és després llegit amb plaer i amb bon aproitament.
Una sincera abraçada
Francesc Mompó