30/3/07

ALS ALUMNES DEL COL·LEGI SANT JOSEP DE LA POBLA DE VALLBONA

Salutacions als alumnes de 2n i 4t d'Eso, així com als profes (Toni i Paqui) per l'encontre tan interessant i agradable que vaig tindre amb vosaltres. Com que la xerrada es féu curta, si encara teniu qualsevol pregunta que voleu fer-me, podeu utilitzar-hi el blog i, en la mesura que em siga possible, us la contestaré. Una abraçada

4 comentarios:

erol dijo...

Hola em dic erol, com anem? vaig conèixer fa uns dies una noia que es diu Xènia em va explicar que hi havia un llibre anomenat L'elegit en el cual un personatge podria haver-se inspirat en ella, l'he estat buscant encarnissadament, le buscat i rebuscat, pero ahir em van dir que Tabarca havia tancat. Creus que seria possible d'alguna forma poguer aconseguir un exemeplar de l'Elegit? si és que sí fes-me saber com, moltíssimes gràcies.

Francesc Mompó dijo...

Hola, Erol
No sé qui t'haurà informat sobre Tabarca, però és ben viva; i per tant, oberta i les seves obres són al mercat.
Pel que fa a la segona indicació, sí, el nom de Xènia, la bruixa bona, me'l va inspirar una noieta catalana amb qui xerrava de tard en tard per la xarxa en llengua catalana.
Una abraçada i espere que t'agrade l'Elegit.

Anónimo dijo...

No se,como he llegado hasta aqui? pero esto de internet,a veces,te da gratas sorpresas.Ni soy alumna de ningun colegio,ni pertenezco a tu gremio de profesores.Pero una vez compartí algo contigo,¡hace ya tanto!¡cómo pasa el tiempo!.Me alegro de saber de tí,y de comprobar que las cosas te van bien.Buscaré alguno de tus libros para conocer lo que haces.Espero que veas mi mensaje ya que he visto que hace mucho tiempo que no escribes nada.
Un beso lleno de recuerdos.

Mari Tere

Anónimo dijo...

Hola Francesc!!
Res, dir-te que m'ha agradat molt la teua..."conferencia" per dir-ho de alguna manera...M'ho he passat d'allò mes bé, i quan ens has preguntat per què es va dormir Carles, m'ha encantat el que digueres sobre el meu desenllaç.. M'ha sorprés que Montse siga una Nereida,però no em pareix bé el que va fer la teua editorial al tallar aqueixos troços de la foguera de Sant Joan. Bo, jo em vaig ja, que he de dinar. Espere tornar-te a vore prompte,i amb impaciencia, espere la teua nova novel·la.
Un abraç:
Paula
[i]PD: Visca 2n!! xD [/i]