21/5/08

XERRADA LITERÀRIA AL COL·LEGI DOMINIQUES DE PATERNA



Salutacions afectuoses a tots els alumnes d'ESO i al seu professor Emili

120 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, soc Cristian Rojas de 4t d'ESO A. Pense que va ser una xarrada molt interesant ja que em vaig llegir tots els teus llibres i tenia ganes de saber la contestació de algunes preguntes rel·lacionades amb aquestes novel·les!

Anónimo dijo...

Hola! Som Ana Cristina i Albert, i et volien fer una pregunta: Quantes hores dediques a escriure?

Anónimo dijo...

Hola Francesc soc un al.lumne de Emili de les dominiques. Ja que no he pogut anar a la teva xerrada, m'agradaria preguntar com es va ocorrer fer-te el protagonista de la teva novel.la i perquè de anar per la malvarosa.

Anónimo dijo...

moltes gràcies per la teua xerrada, ens va agradar molt, pensem que ens vas fer ver la lectura dels llibres valencians d'una altra manera.
per cert ¿quin sería el teu consell per a un futur escriptor?.
des de açí et manem un salut de part Diana, Sandra i Rocío alumnes de 4ºA

Anónimo dijo...

Hola! Som Ferran i Félix de 4rt d'ESO. Et voliem fer una pregunta: Emili ens va comentar que tenies escrita una obra des de feia algun temps. Per què no vols publicar-la encara?

Anónimo dijo...

"MOMPONET" m´has semblat molt simpàtic i la teua xerrada va ser prou interessant.

Anónimo dijo...

hola, soc emili m, ha agradat la teua xerrada i m,agradat molt , m, agradaria que fores el nostre professor de valencia

Anónimo dijo...

moltes gràcies per agafar els meus llibres per a firmar mès. tots els llibres em van agradar molt.
Diana 4º Eso A

Anónimo dijo...

yeee francesc soc alumne de 4 de dominiques! molt be la xarraeta xDD! m'agradá molt,estigué interesant encara que no es varen resoldre totes les preguntes que tenien que a mi me pareixien interesants,estem tots en classe de informatica mirant el teu blog.
¿Es pot viure sent escriptor?
-¿Cuants diners es guanya aproximadament fent un llibre com els que tens tu?

Anónimo dijo...

Hola Francesc. La xerrada m'ha paregut molt interessant, va ser molt bona, encara que podries haver parlat un poc més de la teua vida, de la vida d'escriptor.

Anónimo dijo...

Hola Paco soc Boro de quart d´ESO A, em va agradar molt la xarrada y en vas caure molt be , espere que tragues la segona part del llibre dels greixets ja que en van parlar molt be del llibre i magradaría vore com continua la historia i tambe en va agradar la de amable ja que plasmava el que pasa en la vida.En fí en vas caure molt be, un cordial saludo.

Anónimo dijo...

Hola Francesc! Soc Sara Burgos una alumna de 4t d'ESO de dominiques.
Pese que la teua xarrada va ser interesant encara que no va donar temps a que acabaren totes les preguntes. moltes salutacions.

Anónimo dijo...

Ese MOMPÓ, m´ha paregut una bona experiència veure un autor cara a cara i que respongueres a totes les preguntes. M´agrada molt el llibre de Amable, els altres, no perquè no els e legides.
Una gran salutació.
Jimmy de 4ºESO del col·legi Dominiques.

Anónimo dijo...

Bon dia Francesc soc un al.lumne de les dominiques i ja que tinc una pregunteta per a tu:

-¿Com vas tindre la idea de fer-te un lenguatge per a la teva novel.la?

Gracies per llegir aquest comentari.

Anónimo dijo...

ola paco soc cristian hernanadez de 4ºESO A m'ha agradat molt els teus llibres i els dubtes que tenia ja les tinc resolts gràcies a la teua contestació i has respost be a les preguntes que et varem fer, deixant el tema dels llibres conèixes a un alumne de juan XXIII que es diu victor barella ?? moltes gràcies per vindre al col.legi

Anónimo dijo...

Ola soc Sara Burgos del col·legi de les Dominiques.La que va fer el ridícul quan me'n vaig alçar i tu continuaves parlant. Un cordial saludo

Anónimo dijo...

Hola, soc karima de 4t dESO m,ha agradat la teua xarrada ja que relacionaves tots els relats amb les teues vivencies i la teua infanteça. La xarrada va ser molt interessant.Un salut de part de karima.

Anónimo dijo...

Francesc soc Sara. Volia dirte que el comentari anterior no era meu sino de un xiquet gracios de la meua classe. gracies

Francesc Mompó dijo...

Salutacions a tots els alumnes de Dominiques,
En la mesura que em siga possible us contestaré les qüestions que m'heu formulat.
D'entrada dir-vos que durant l'hora i mitja que vaig estar contestant totes les vortres, que no foren poques, preguntes ho vaig passar molt bé.
Vinga, anem a per aquelles que encara es van quedar al pap sense preguntar:
Les hores que dedique a l'escriptura és molt difícil de comptabilitzar ja que ho faig quan puc, i no sempre m'és rendible la sessió (coses de la inspiració). Però podria dirvos que una novel·la com la que us heu llegit em costa al voltant de vuit o deu mesos de fer, tenint en compte que també faig altres treballs.
Pel que fa al fet que l'autor entre en una trama fou una cosa que sorgí així; el prota de Els ulls del llac m'embolicà.
Sí que es cert que encara tinc alguna obra sense publicar, però és que no és senzill entrar en els plantejaments de les editorials; a poc a poc aniré traent-ho.
No, és molt difícil viure de l'escriptura. Però sempre hi ha algun autor que ho aconseguesc. Gran part del mèrit el teniu vosaltres: els lectors.
No crec que hi haja una segona part dels greixets perquè fou concebuda per acabar així. tanmateix, si alguna editorial s'hi entestara...
La idea del mergüí sorgí de la pròpia gènesi dels personatges: els uendos; els calia també una llengua que els individualitzara.
El millor consell que li puc donar a un jove que comença a escriure és eixe: que comence; i que llija molt, tant de clàssics com d'avanguardistes. Que comence a escriure a poc a poc, coses curtes i si realment té un uendo que l'acompanye en el seu procés, arribarà a fer-ho bé. Paciència i perseverància.
Una abraçada a tots

Anónimo dijo...

Va ser molt interesant, ja que mai havia vingut un escriptor a donar una xarrada al nostre col·legi.
La veritat és que em vas semblar una persona molt divertida i bastant enrrotllada, i per aixó mateix la xarrada va ser amena :D

Anónimo dijo...

Hola Francesc! Soc Alba Àlvarez alumna de dominiques,volia donar-te les gràcies per la xarrada va estar molt interesant i pasarem una bona estona escoltante quand ens aclaraves dubtes sobre els llibres que em llegit al llarg d´aquest curs.
La meua pregunta que s´en va quedar en el candeler va ser:
¿ Cual de les teues obres triaries com a la més important de la teua trajectoria literaria ?
Cuidat,una abraçada.

Anónimo dijo...

Hola Paco,soc Julia,del col·legi Dominiques. Volia donar-te la meua enhorabona ja que la teua trilogia van ser els llibres de valencià que més m'han agradat mai i que m'he llegit més ràpidament,ja que em va enganxar moltísim. Gracies per la teua xarrada i per vindre a donar-nos la teua opinió.Ha sigut la primera experiència amb un autor en persona i sense dubte repetiria. Bé,com ja he dit,ENHORABONA!

Anónimo dijo...

xé!! Francesc! gràcies per vindre a Dominiques, Emili va preparar tot minuciosament xD preparant totes les preguntes abans, però la meua no va donar temps a formular-la.. : utilitzes la literatura per a fomentar el valencià??, tens pensat escriure alguna obra en castellà? ^^
aw!! M. Brisa. 4rtB

Anónimo dijo...

xé!! Francesc! gràcies per vindre a Dominiques, Emili va preparar tot minuciosament xD preparant totes les preguntes abans, però la meua no va donar temps a formular-la.. : utilitzes la literatura per a fomentar el valencià??, tens pensat escriure alguna obra en castellà? ^^
aw!! M. Brisa. 4rtB

Anónimo dijo...

hola, som Maria y Adrian de 4t d'eso b y volem dir-te que ens va agradar molt la teua xarrada i creguem que ets un tio molt enrotllat. Tenim encara una pregunta sobre la trilogia: anomenar-li a Lluis el Poeta es per la seua forma de parlar?

PD: Mana-li records als teus alumnes, Victor Lozano i Guillermo Andrei "ilie", de part de Adrian Senent.

Anónimo dijo...

Hola!soc Manu Avila de 4rt d'ESO de dominiques, i et volia preguntar que si alfinal vas a traure alguna continuaciò de la trilogia que tant m'ha agradat?

Anónimo dijo...

paco! hola, soc una alumna de 4rt ESO B de dominiques
bueno estigué bé, però amb una signatura més personal per a cada llibre m'haguera agradat més.
la veritat és que Emili ho va preparar tot amb gran interés, i no va ixir gens mal.
m'encanten les teues obres, però també hi ha que dir que la tercera part de la trilogia dels ulls del llac, és fa un poc pesada perquè parla molt sobre la mitologia grega i al menys a mi no hem va agradar.continua així!!

Anónimo dijo...

Hola soc Irene de 4ºd'ESO B del col·lege dominicas.Malgrat que no ens va donar temps a formular totes les preguntes que necesitavem fer-te,la xarrada va ser molt interesant.Encara tinc uns dubtes:En Amable,la xica va sentir alguna cosa per ell? Què penses que és el més important, el títol,la història,la contraportada o els agradeixements? En què penses abans en el títol o en la història?
Que sapigues que la tirlogia van ser les millor novel·les que he llegit i m'agradaria que continuaren o què feres una segona part d'Amable.

Anónimo dijo...

eehh!! amb una volta que em contestes tinc prou.. que aquest ordinador penja dues vegades el comentaris ¬¬' Ho sent
M. Brisa.

Anónimo dijo...

Hola,som Sara Ll,Mónica R Anais C.alumnes de 4t d'ESO B.La xarrada va ser entretinguda,ens va agradar molt i ens va pareixer molt interesant que utilitzes la mitologia als teus llibres.Ens vas pareixer un home molt simpàtic i molt cercà a nosaltres.Pensavem que iva a ser aburrit pero ens varem equivocar.

Anónimo dijo...

¡Mompó! Soc Ana Giner de 4rt d'Eso, només era dir-te que la xarrada va estar prou bé i interesant encara que em va donar llàstima no aplegar a certes preguntes. Un beset molt fort de la meva part.

Anónimo dijo...

Hola Paco. Sóc Dani de quart d'ESO de Dominiques .Ets professor d'amics meus com Víctor Lozano i Illie entre altres, possal's bona nota de la meua part. La cosa que més m'agradà de la xarrada va ser el teu estil i la teua forma de comprendre la vida, que pense que es com tindria que ser la gent, al seu propi estil. Res més que dir, ja t'ho dit tot, un salut.

Francesc Mompó dijo...

Hola, de bell amb vosaltres, intentaré respondre breument alguna de les preguntes que encara m'heu formulat:
-L'obra més important per a mi és sempre aquella que estic fent encara, ja que omple tots els nous pensaments literaris. Ja sé que sona a tòpic, però és així. Me les estime totes, però la no-nata és de qui més cura tinc.
-Escric en valencià perquè és amb l'única llengua que sé suficientment per a crear mons nous. Si a més a més serveix per a promocionar el valencià, doncs tant millor. Pel que fa a escriure en castellà, la resposta ja va implícita amb la contestació anterior.
-Pel que fa a Lluís, el Poeta, és perquè és un personatge que ja el faig nàixer sent-ho, de poeta; i per tant, parla com a tal.
-Anant ara a la novel·la d'Amable, et diré que el personatge de Teresa solament sent per ell una gratitud molt sana i una gran solidaritat; però en cap moment no se n'enamora. És ell qui confon els sentiments envers ella.
Espere haver-vos contestat a tots.
Una abraçada

Anónimo dijo...

hola! soc juan carlos de 2º eso b
porte una pregunta ?
cual va ser el teu proxim llibre
com ta paregut el col.legi ¿?
emili ens a parlat molt de ti

Anónimo dijo...

Hola!! soc Manuel Jesus el xiquet de la arracada igual que voste.Els teus llibres m´han agradat molt sobretot el guardia de l´anell...
que no home que es borma el llibre teu que mas m´ha agradat es el de uendos.
La xerrada a sigut molt bona i aclarares molts dubtes.

Anónimo dijo...

bon dia Francesc... soc una alumna de 2º d'ESO B.

volia agraïrta la teua xerrada, doncs ens has aclarat molts dubtes de les teues novel·les, per a mí, son molt interessants y en algunes no entenia el dessenllaç y quan vingueres em va quedar tot més clar...



no ens molestaría que tronares un altre dia.

moltes gràcies i salutacions!

Anónimo dijo...

holaaaaaaaaaaaa!!!!!!
soc guillermo 2 ESO b de dominiquesla en va pareixer ña xerrada molt interesant les teues respostes paco ja que en vaig llegir tot els teus llibres.
en vas aclararr mol dubtes que tenia dels contes.
¿cual es el teu proxim llibre?
¿qui es el teu autor preferit?

Anónimo dijo...

hola,Paco soc Maria de 2ºesoB. La teua xarrada m'agradat molt, i a sigut una vesprada molt interesant. Algú altre dia podries vendre per a tornar a pasar una bona estona aprenent amb un profesional com tu. Gracies per vindre al nostre col.legi a mostrarnos les teues obres més divertides i interesants.

Anónimo dijo...

bon dia
soc jose luis de dominiques
m'ha agradat molt la xarrada vas solucionar preguntes molt interesants.

Em va agradar molt el llibre de l'elegit
no tant els uendos me esperaba més de un argument tan bó
saludos
bona sort

Anónimo dijo...

Hola Paco, soc Isabel de 2ºd´EsoB, m'agradat molt la xarada que vam fer l'artre dia, era molt interesant, m'agradaria que vigueres altra vegada per aprener més coses noves,el teus llibres son del meu agrat!!!

Anónimo dijo...

Hola francesc, soc alumne de dominiques, Pau de 2º d'ESO, alumne de Emili...
Emili en dugué a la clase d'informàtica per a escriure't alguna cosa i jo he decidit dir-te que el llibre de l'elegit m'agradà molt... Però en canvi el dels Uendos, no em va paréixer molt interesant perquè tardava un poc a resoldre algunes coses...
Estaria bé fer una segona part però que siguera a un altre jacul.
L'elegit hem va agradar molt i pense que el demés llibres teus també deuen estar molt bé quan cresca em llegiré alguns del teus llibres més llargs...
Estaría bé llegir més llibres teus i si pogueres vindre al colegi un altra vegada l'any que bé, m'agradaria molt.
En quant a preguntes a soles tinc un par:
-Esta és un poc un consell, podríes, si no t'agrada passar-los al castellà, publicar-los en valencià a catalunya...
-I l'altra és que dir-te que el teu fill que hem digueres que s'anomenava Pau també que té un nom molt bonic. Podríes fer un llibre en que els protagonistes foren els teus fills....

Es despedix Pau Boronat i Hurtado
Adéu.

Anónimo dijo...

Hello francesc! soc un alumne de
2ºB la teua xerrada ha sigut molt interesant els teus llibres son molt interesants els que mes m´han agradat:son els uendos,el guardia k han sigut els teus unics llibre k me he llegit.M´agradaria que vingueres altre dia dew!
anonimo

Anónimo dijo...

Hola soc Layla de 2ºB.
M'ha agradat molt la xerrada que vas fer en dominiques l'altra vesprada. Va ser una llàstima que no puguen finalitzar les preguntes.
Adeu.

Anónimo dijo...

Hello francesc! soc un alumne de
2ºB la teua xerrada ha sigut molt interesant els teus llibres son molt interesants els que mes m´han agradat:son els uendos,el guardia k han sigut els teus unics llibre k me he llegit.M´agradaria que vingueres altre dia dew!
anonimo

Anónimo dijo...

Hola Paco! Soc Patricia de 2ºd'ESO
M'agradaria formular-te tres preguntes que no vaig poder fer-te ja que van faltar algunes :
-¿Com s'escriu un llibre?
-¿On sols escriure?(Em referisc a si escrius en un despaig, o a la platja..)
-¿Què escrius primer el títol o la història?

Em va agradar molt la xarrada del dilluns per la vesprada.

Moltes gracies.

Anónimo dijo...

Hola soc Verónica de 2ºESO B.Em va agradar molt la teua xerrada! .

De les teues obres la que més m'ha agradat a sigut Uendos ...

Adeu . Un beset !

Anónimo dijo...

¡Francesc!
Soc Belén, una alumna de 2ºd'ESO-B. Com a tots el meus companys, també em va agradar molt la xerrada. Però em vaig quedar amb la intriga de les altres preguntes que no es van poder formular.
¡Molts petons Paco!(:

Anónimo dijo...

Hola Francesc:

Soc Natalia de 2º d´ESO del col-legi de dominiques,t´esciu per a donarte la enorabona per la teua xarrada, pel que he vist ens ha agradat a tots els alumnes que han estat.

Anónimo dijo...

Francesc!=)

Sooii mariia una alumna de emili

la que et va saludar en el comedoor..jaja..xD
mee loo pase mui bien

un beso(K)

Maria=)

Anónimo dijo...

una cosa:

Soi maria de 1ª de la eso B

la xarrada me gusto mucho pero me quedoo una pregunta:

te gustaria que hicieran una peli de algun libro tuyo?

un besoo

Mariia!=)

Anónimo dijo...

hoLaa!soc un alumna de emili de dominiques de 1 d'ESO va estar molt be la xarrada em va agradar

un saLuT



maaR...!

Anónimo dijo...

hola¡¡¡soc eva de 1ºde la ESO
eixa xiqueta que es va riure quan li vaig preguntar un pregunta¡¡
=) ja,ja¡¡
un beset eres molt simpatic¡¡¡¡¡¡¡
li dire a anacris q et done molts besets¡¡¡
adeuuuuuu¡¡¡¡¡¡¡¡¡EVIITTA ;)

Anónimo dijo...

JORGE 1B
la xarrada va ser molt interesant me vaig pasar ve y ens va servir molt ve per a pedre temps





asta otra

Anónimo dijo...

Hola soc Jose antonio.De 1 ESO B
La teua xarrada va ser molt interesant i molt divertida.Me lo he pasat molt bé.gracies a tú vam perdre 2 hores.

Anónimo dijo...

soc andres recubenis.1b la teua xarrada va ser molt guai¡ vam passar una bona estona. grácies a tu vam perdre unes oretes ¡¡¡¡¡¡

Anónimo dijo...

hola¡¡¡soc eva de 1ºde la ESO
eixa xiqueta que es va riure quan li vaig preguntar un pregunta¡¡
=) ja,ja¡¡
un beset eres molt simpatic¡¡¡¡¡¡¡
li dire a anacris q et done molts besets¡¡¡
adeuuuuuu¡¡¡¡¡¡¡¡¡EVIITTA ;)

Anónimo dijo...

hola soy taki de 1º de eso B y vull
ferte una pregunta:_Per gue els uendos tenien el seu propi idioma y els greixets no ¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?..............adios.............
saludos de taki

Anónimo dijo...

hoLa francesc!! soc daniela de 1ºB
et volia fer una pregunta: tàgradaria fer un liibre que contares la teua vida ? molts salutacions !! :)

Anónimo dijo...

Hola, soc Macarena de 1er d´ESO B. Pense que va ser una xarrada molt interesant ja que em vaig llegir tots els teus llibres i tenia ganes de saber la contestació de algunes preguntes rel·lacionades amb aquestes novel·les!

Anónimo dijo...

hola soy alex de 1ºesoB

la xarrada va ser molt bona
jo et volia fer una pregunta

podes fer un llibre vasat en una aldea anomenada gontar

la trobaras en google

adeu paco

Anónimo dijo...

HOLA SOY JAVI DE DOMINICAS

ESPERO QUE EN TU PROSIMO LIBRO HABLES DE MI PUEBLO SAN TISTEBAN DEL PUERTO Y TAMBIEN ABLES DE LOS ALUMNOS DE DOMINICAS

Anónimo dijo...

olaa!!soc susana i tinc que dir que la xarrada va estar chulissima podries fer altra vam pasar una bona estona!:)bess(*)
a una pregunta conegues a anacris i alicia del teu colegi? m´han parlat molt be de ti adeu!!

Anónimo dijo...

Hola francesc m´agradó molt
la xarrada estuvo molt bé podries fer altra
unn besiitoOo (L) ..
adeeu.
:)

Anónimo dijo...

ola soc andrea i la xarrada estaba molt interesant molia dirli una pregunta perque t'agrada escriure llibres t´agrada escriura llibres y noveles
un beso adeu
soc de primer 1 b de eso

Anónimo dijo...

Hola francesc m´agradó molt
la xarrada estuvo molt bé podries fer altra
unn besiitoOo (L) ..
adeeu.
:)

Anónimo dijo...

hola sÓc Paula la de 1º d'ESO la que em deies que per a la memoria és bo menjar pa.a mi no em va donar temps a fer-te la meua pregunta.La meua pregunta és dediques molt de temps a escriure un llibre?.
¿...?
La xerrada amb vosté va ser molt interessant, m'agradaria tornar a parlar amb vosté.jo pensava que anava a ser més aborrida , però el temps va passar molt ràpid almenys per a mi. He de reconèixer que Emili va tindre una gran idea.He vist que a nosaltres ens has deixat unes felicitacions ,jo et vull felicitar pels llibres tan interesants que has escrit.

¡FELICITATS!

¡ADEUUUUUUUUUUUU!

Anónimo dijo...

Hola francesc m´agradó molt
la xarrada estuvo molt bé podries fer altra
ANONIM :)

Anónimo dijo...

ola soc andrea i la xarrada estaba molt interesant molia dirli una pregunta perque t'agrada escriure llibres t´agrada escriura llibres y noveles
un beso adeu
soc de primer 1 b de eso

Anónimo dijo...

HOLA SOC UN ALUMNE DE 2º D'ESO DE DOMINIQUES, PAU QUE JA TE HE ESCRIT ABANS PERÒ M'HAVIA OBLIDAT DIR-TE QUE SEGUIXES ESCRIGUINT I QUE MAI PARES PERQUÈ TENS TALENT PER A ESCRIURE I NO POTS DESAPROVETXAR-LO, QUE ESCRIUS MOLT BÉ I M'AGRADARÍA LLEGIR NOVES OBRES TEUES...
ESPERE QUE SI SEGUIXES ESCRIGUINT QUE ELS PRÓXIMS LLIBRES SIGUEN TAN INTERESANTS COM TOTS ELS QUE JA PORTES ESCRITS...

ADÉU
PAU BORONAT I HURTADO

Anónimo dijo...

hola francesc: soc gregori un alumne de 3

me he llegit la teua trilogia y me ha agradat molt y me agradaria que toranres al nostre colegi per a tornar a aclarar dubtes


un abrazo

Anónimo dijo...

yeeee mompo soc un alumne d'Emili,crec qué la xerrada va ser interesant perqué tenia dudes sobre la trilogia, però van ser solucionades.Un abraç asolees un eeeh jajajaj.Cuidat.Borja 3er eso.

Anónimo dijo...

holaaa¡¡¡mompó,soc un alumne de emili de 3ºeso.va ser molt interesant la xerrada que ens vas donar perquè ens vas solucionar les dubtes sobre els llibres.espere q no deixes de escriure.
un salut.
raul 3ºeso

Anónimo dijo...

hola!
Soc una alumna de tercer d'eso, Carla Garcia.
Aquesta experiencia no se m'oblidara mai.
GRACIES per vindre al meu colegi!

besetes :D!

Anónimo dijo...

Hola Francesc!
Sóc Andrea, alumna de 3er d'ESO de Dominiques.
Només cal recalcar lo bé que ho vam passar en la xarrada! Encara que hauria estat millor si haguera donat temps a contestar totes les preguntes.
Malgrat això, moltes gràcies per vindre!

Un salut i un abraç.

Anónimo dijo...

holaaa¡¡¡mompó,soc un alumne de emili de 3ºeso.va ser molt interesant la xerrada que ens vas donar perquè ens vas solucionar les dubtes sobre els llibres.espere q no deixes de escriure.
un salut.
raul 3ºeso

Anónimo dijo...

Hola Francesc soc Marta Sánchez de 3ºd'ESO. He de dir-te que la xarrada em va resultar molt interesant i encara que no m'havia llegit els llibres dels altres cursos va ser molt entretenida i amena.
Jo anava a fer-te una pregunta però con que era l'última no vaig poder asi que vaig a preguntar-la:

Hui dia els adolescents han perdut la fe en totes les cosses que no veuen, per què de sobte els de la trilogia si que ho creuen?

m'agradaria que m'ho contestaras perquè em va resultar una pregunta interesant, ja que el llibre em va agradar.

L'unic llibre que no em va agradar va ser el de Amable, perquè el final em va impactar molt i quasi em dona un infart..jeje

moltes gràcies per tot

Anónimo dijo...

Hola Francesc, soc una alumna de domiques em vaig parèixer la xarrada molt amena i divertida però les altres preguntes dels llibres que no habia llegit no em vaig agradar perquè no sabia de que trataben,les preguntes de la trilògia em vaig parèixer interesant.Bss

Anónimo dijo...

ieeeeee monpó que tal et va la vida per el juan 23.
La xarrada va ser un poc aburrida per que i havia llibres que no els havia llegi.
Un beso pero no per a tu sino per a la teua dona que no es broma que et baja ve venen llibres.
adeu soi felipe juan un alubne de Dominicas

Anónimo dijo...

hola paquito, soc alex de 3ºESO B
Vaig llegir tots els teu llibres i em van agradar molt i la teua xerrada va estar bé.
A vore quan tornes al nostre colegi
i perdem més classes.
Un saludet

Anónimo dijo...

hola monpo soc un alubne de dominicas cas que et tinc que dir que hi ha coses que nom entendia.
La xarrada em va agradarper que em va resoldre algunes dudes.
Adeu

Anónimo dijo...

hola monpo soc un alubne de dominicas cas que et tinc que dir que hi ha coses que nom entendia.
La xarrada em va agradarper que em va resoldre algunes dudes.
Adeu

Anónimo dijo...

yo dic yeeeee mompooooooo
soc alumne de emili
soc de 3ºeso i
em va agradar la xerrada
i vas resoldre molts dubtes
sobre la trilogia que es el que +
em va agradar dels teus llibres
un beset wapooooooo xD jajaja

Anónimo dijo...

escolta mompó tic una duda:
si fiques un fruit sec en aigua seguix sent un fruit sec

Anónimo dijo...

HolaaAA MonPó!!
Que tal per ahí.
Soc alumna d´Emili de 3ºB.
La xarrada va ser molt interesant i no ens va aborrir gens,pero hi van quedar moltes preguntes sobre les noveles.
Els teus llibres son molt adictius!Jejeje
AdEuU!!!!*
bEsEtS*

Anónimo dijo...

si metes un fruto seco en agua el fruto sigue siendo seco¿?

Anónimo dijo...

Hola Frances,soc Irene del Amo de 3ºB vaig llegir la teua trilogia, "Amable" i "L'elegit" i m'han agradat les tres.
I la veritat es que a sigut una bona l'experiencia de la xerrada. Moltíssimes gràcies per tot.

Atentament,
Irene

Anónimo dijo...

Que pasa momponeet? eres un grandísm escriptor, m'agraden molt les teues novel·les són massa divertides peró et vases molt en la fantasia per al meu gust, nose per al demés xD xD.Si eres amable(com el teu llibre jajajaujaj) donali recrds a: Llorente, Kevin, El Mori, Mario, Juan, Sonia, Alvaro Ballesteros, Carla, Olga, Tamara, Alba, Mirella, bó a eixos y si recorde més ya me pasaré engaaa auuu!!

Anónimo dijo...

Hola Francesc!
soc Rocío alumna de 3ºESO B.
La teua xarrada va estar molt be i va ser una bona esperiencia a pesar de que no es van poder formular totes les preguntes previstes.
Els teus llibres estan molt pero el que mes m'he va agradat va ser el segon de la trilogia.

Un Salut!

Anónimo dijo...

ets ! ffiera ! asoles un eeh jajajaj

Anónimo dijo...

hola mompo te pose este comentari per a aferte perdre un poc el temps jajajaj ets un KRAK FIERa auuu !!!!!!! =)

Anónimo dijo...

Hola Mompó!

Soc Paloma, una alumna de 3º d'ESO A.

Jo no vaig estar en la xarrada però m'hauria encantat.

Espere que tornes algun dia que no tinga metge! :)

Dew!

Anónimo dijo...

yeee paco!!!
soc un alumne de emili, Subiela, m'ha gradat molt la xarrada,, va ser molt interesant...

PD: una cosa, m'hagradaria que saludares a la profesora de socials de l'ESO, Susana, que es m'ha tia.. y a dos alumnes que son amics meus, ALEX LLORENTe, Y ROQUE PELUFO....

weno això es tot, t'ho torne a repetir, va ser una bonissima xarada...

au

Anónimo dijo...

Hola, soc Adriana de 3er d' ESO, em va agradat molt la teua xarrada, crec que va ser molt interesant i em va agradar sobretot perque tu ens parlaves com si fores el nostre professor, com si ens conegueres i aixó va fer que la xarrada fora més amena.
Em va agradat molt

Anónimo dijo...

Mompoooooooooooo :)
Soc Candela, una alumna de Emili, de les Dominiques de 3º d'ESO A, volia dirte que el llibre que més màgradat ha sigut el d'Amable, encara que es el que més pena m'ha donat, pero crec que es una història molt real, aixi que bé, adeu y un bes :)
PD: la xarrada va ser molt entretingunda y a tots ens va agradar molt ;)

Anónimo dijo...

x cierto soy de dominiques!

Anónimo dijo...

mompo! soc samuel un alumne d' Emili! crec que te preferiria a tu com a professor... jaja intnta passar-te del jaume 23 al dominiques!
me va agradar mol la xerrada del altre dia! ale un abraç cariño

Anónimo dijo...

Hola Francesc! Som andrea i carla alumnes 3er d' ESO unes alumnes de Emili, de les Dominiques.Els teus llibres ens han paregut molt interesants i divertits.Ens agradá molt la teua xerrada, esperem vore promte per açí. Adeu i un bes molt Gran :)

Anónimo dijo...

Holaaaaaa Francesc!!!! =)
Soc Irene de 3er d'ESO (A).

Dir-te que la teua xarrada va estar molt bé i em vas resoldre moltes dudes. L'únic que no em va agradar va ser que hi havien llibres que no ens haviem llegit.

Torna prompte! per a perdre temps a classe!

Dew, b7's,

Anónimo dijo...

oOooOla mompó...qe tal??!!! =) (L) soc una alumna de 3ESO del col.legi Dominiqes....=)la xarrada molt divertida sobre tot perqè si sempre es bo perdre un poc de clase, però d'altra banda va estar molt be... emss no se qe mes dir-te...
en fin aora escribo en castellana qe me cuesta pensar demasiado en valencià.
M'agradaria qe feres llibres menys tristos com amable, encara qe el llibre de l'elegit te un final feliç.
Ací et deixe un acudit en castellà.

-¿Que animal come piedras y vuela?
el comepiedras volador!!!

Y -¿A que velocidad caerá una piedra desde un barranco?¿
A ninguna, porqe se la a comido el comepiedras volador!!!!
xD xD jeje
Auuu!!!!! (L)(L)(L)

Anónimo dijo...

k passa Mompó ja tens una nova novel-la q escriure?
anónim
3ªESO A
Dominíques

Anónimo dijo...

Francesc... soc Meri de 3ºESO A.
Em va agradar molt la teua vistia al col.legi espere que tornes a visitar-nos una altra vegada.
Molts besets..!!

Anónimo dijo...

Hola Francesc! Som Andrea i Rafa de 3ª d'eso A del col·legi dominiques. Encara que no et recordes de les notres cares,ens dóna el mateix,nosaltres si que et recordem. La teua xarrada de l'altre dia va estar molt bé, ens va agradar molt. Ens va pareixer molt interessant conéixer els motius de cada història.
Per cert... podem propossar-te un tema per a un nou llibre? Seria bassat en un acudit: Soc negre per fora i verd per dins i puc travessar les parets, qué soc?....Un aguacate fantasma...
Fins que ens tornem a veure.

Anónimo dijo...

Hola el meu nom és Raül i sóc de 3E.S.O. , sóc del col.legi Dominiques i alumne D'emili i volia fer-te una pregunta:Com et consideres de famós?

Anónimo dijo...

Heey..
Soc una alumne de Emili de 3er ESO A..
M'ha agradat molt la xerrada..
y espere que tornes prompte..

Laura

Francesc Mompó dijo...

HOLAAA, a tots els alumnes de Dominiques. Tot i que ja us he contestat a la major part de les preguntes que em formuleu, us ne contestaré breument algunes.
El pròxim llibre que publicaré és una història d'amor.
Escric a l'ordinador de ma casa; és un racó que em dóna bones vibracions per a fer-ho.
Generalment solc anar fent la història i a poc a poc va venint-me la idea del títol.
Pel que fa a fer una pel·lícula d'alguna de les novel·les m'encisaria, però no depén de mi. Potser depenga més que al lectors els agraden les meves obres i es lligen molt.
Evidentment, sí que hi ha matèria per a tornar una altra vegada; però això ja és qüestió de parlar-ho amb el professor (ja ho saps Emili; ja en parlarem).
Referent a la creença en el Poeta per part d'uns adolescents, teòricament descreguts, respon a la necessitat que tots els éssers humans tenim d'anar més enllà de realitats i de les aparences; en aquest cas ja m'anava bé per a la novel·la. Cadascú enfoca a la seva manera aquesta necessitat de transcendir la realitat.
Paula, el que has demenjar per a la memòria són panses, no pa.
Ah, un fruit sec en aigua continua sent un fruit sec, però banyat.
Salutacions a tots i fins a la pròxima.

Anónimo dijo...

Hola soc Xavier Bau de 1r d'ESO de dominiques.

stic orgullós de poder havert conescut


m'agrada molt la xarrada
amb stima
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BAU!!!!!!!!!!!!!!!!


VISCA VALENCIA, VISCA LA MARE DE DEU, VISCA FRANCESC MOMPÓ I VISCA EMILI :)

Anónimo dijo...

hola soc fernando 1A d´eso del colexi dominiques no pude ir al teu comentari me ubiese agradat molt berte y hacerte preguntes pero me ba gustar el teu llibre molt.

VALENCIA

:)live=fernan :)

Anónimo dijo...

hola soc fernando 1A d´eso del colexi dominiques no pude ir al teu comentari me ubiese agradat molt berte y hacerte preguntes pero me ba gustar el teu llibre molt.

VALENCIA

:)live=fernan :)

Anónimo dijo...

Hola soc Patricia de 1er d´eso al.lumna de Emili,ens va agradar molt que agueres vingut, vam pasar una estona molt divertida i interesant.Es va pasar l´hora molt rapid.Ens va agradar molt el llibre dels Greixets i com es queda un poquet en l´aire ens agradaria que feses una segona parta.
Un salud.

Anónimo dijo...

hola!!!!! soc bintu de 1ªESO A e lellit el teu llibre es molt interesanta me agradat molt pero.... ahi que estar molt atent
bueno me despido con un abrazo molt fort bsss una pregunta ¿ te agradari fer un llibre sobre el etu col·li de dominiques? bueno ya me contestaras com Hes la pregunta que te fet .Saludos atentamente alumna de EMILI.

Anónimo dijo...

soc Laura una alumna de 1A de dominiques! moltes gracies per aver vingut ! va ser una xarrada molt intretenguda =) me van agradar els teus llibres! espere que publiques pronte el llibre que tens entre mans =D espere verte prompte! aDeuu (K)(LL)

Anónimo dijo...

hola francesc

soc cristian peiro 1ºA

jo no vaig poder anar a la xerrada del colegi dominiques per que emili no em va deixar anar :)

m'avera agradat preguntarte aluna cosa sobre algun dels teus llibres, i vore en quin llibre estas escribent ara,que sde segur que estara molt interesant

I que de segur la xerrada seria molt interesant,quina pena no haver estat

espere que et aja agradat el comentari!

adeu!

Anónimo dijo...

bryan 1eso A yo no havia pogut ir a la teua charrada pero es vol fer una pregunta ¿com tu te esvas comvertir en escritor? ¿com podies fer un llibre con els uendos o els greixents? com el vas inventar les histories?

Anónimo dijo...

HoLa pAcOoO!!! =)

Soc sara DE 1ºESO A alumna d'emili.
La xarrada va ser molt interesant pero a sols el principi la resta com no em vaig llegir el llibre no entenia res.

Em vaig enfadar molt que a la meua amiga mireia no va poder fer la seua pregunta i la va EnFadAr MoLt xD.
espere que em deixes algun comentarii sobre la nostra clase.


besiitos!!!


sara...*

Anónimo dijo...

hola paco!! som maite i laura alumnes de emili.
ens va agradar molt la xerrada.....
sobretot perque ens vam perdre totes les clases de la vesprada...

jejejeje...:)

avore cuant tornes a vindre a visatarnos....:)

adeuuuuu...!!

Anónimo dijo...

hOlA pAcO!! XD
Soc Mireia alumna d´Emili de
1A d´Eso del col·legi de Dominiques de l´Anunciata en Paterna.
Jo sols me he llegit dos del teus llibres , el greixets y els uendos.
Dels dos me va agradar mes els greixets , era molt interesant.
M´en vaig quedar sense poder fer la meua pregunta perque Emili va cortar quant en tocava a mi.
Pero te la faig ara:
Escriure es un hobbie? Tens alguns mes?
Espere que em contestes prompte pero no pasarà res si tardes perque estaràs escribint llibres que llegirem segur.
Podies nombrarnos en el teu proxim llibre?
Molts besets.
mIrE..*

Anónimo dijo...

hola paco pots pasarte per aqui mes vegades es que no va donar temps y a mi em va agradar molt

xao paco

soc paula la de les migues de pa

Francesc Mompó dijo...

Hola, Paula, la de les molletes de pa. Segurament, l'any pròxim estaré de bell nou amb tots vosaltres; bé, ja ho organitzarem amb el vostre professor.
Fes una abraçada a tots els teus companys.

Anónimo dijo...

dacord tambe besos per a tu

paula

Anónimo dijo...

ja esta

xao
paula