17/9/10

PREMIS I REEDICIÓ DE LA NOVEL·LA CAMÍ D'AMOR








Un camí de premis

Des de la seua publicació, Camí d’amor de Francesc Mompó ha llaurat tot un camí d’èxits. El Premi Benvingut Oliver 2007 i el Premi Samaruc 2010 són tan sols una anècdota si ho comparem en la confiança per part del professorat que han elegit aquesta novel·la com a lectura obligatòria per als seus alumnes. És aquest el motiu pel qual, aquesta història d’amor es troba de nou a l’impremta reeditant-se. Enhorabona a l’autor i que continuen els èxits!
ETIQUETES DE COMENTARIS:

8 comentarios:

onatge dijo...

De vegades el camí d'amor, és un camí de via crucis..., però felicitats perquè el teu, veritablement és un camí d'amor...

Des del far...
onatge

Eva dijo...

Tant de temps desconnectada que no m'entero de res... enhorabona!!!

Anónimo dijo...

Passa't pel nou bloc d'Effy Stonem. Una mena de reflexió personal que tracta sobre la vida diària i les persones comunes.

www.noiadepoblealaciutat.blogspot.com


Salut!
Effy.

Salvador Macip dijo...

Bones notícies! Felicitats!

Anónimo dijo...

Enhorabona per l'èxit. O hauria de dir, el reèxit? :)


Salut,
Effy.

Francesc Mompó dijo...

Onatge, Eva, Effy, SM, moltes gràcies.

Anónimo dijo...

Benvolgut Sr. Mompó:
Soc Marta León Torres, alumna de 4 d’ESO a València, a la que li fascinen les seues novel•les. Fa ja un temps, llegí “Els ulls del Llac”, però sens dubte per a mi l’obra mestra per excel•lència es “Camí d’amor”. Per això i si no es massa molèstia, vos deixe l’adreça del meu blog (http://sensequediguesres.blogspot.com) perquè puga “gaudir” de la meua personal crítica literària del seu llibre: “Camí d’amor”, i aprofite per a donar-li la meua sincera enhorabona.
Moltíssimes Gràcies pel seu temps.

PS: Si no es massa demanar li agrairia un comentari seu al meu blog amb la seua opinió.

Salutacions Marta León Torres

Anónimo dijo...

Una altra vegada, moltíssimes gràcies Sr. Mompó. Per a mi, que sóc nova en tot açò, seria una gran satisfacció eixe enllaç que m'has comentat.

Fins a la pròxima
Marta Lleón Torres