26/11/10

Camí d’amor: opinió d’una alumna de 4t d’ESO

Opinió de Maiar Khaled, alumna de 4t d’ESO de l’IES Alcalans de Montserrat (País Valencià) sobre la novel·la Camí d’amor .

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest llibre ha estat molt interesant!

Cusetarurutú dijo...

Al meu entendre, m'ha agradat l'obra, igual que a l'alumna Maiar. Gràcies a aquesta història, vas preparat per a alguna cosa semblant que et pugui succeir en un futur, és a dir, experiència personal. Acabant amb aquest comentari, també m'agradaria que l'autor Francesc Mompó i Valls escrivís una segona edició, espere fins a llavors ansiós.

Una abraçada d'un bon amic de Maiar.

Jordi Riera dijo...

Camí d'amor és una novel·la que no he tingut el plaer de llegir, encara. Si us sóc franc he descobert el llibre a partir del bloc ara, després de llegir la redacció de l'alumna de 4t d'ESO.

M'ha semblat una anècdota molt curiosa. I més curiós em semblarà poder dir que vaig llegir "Camí d'amor" després de conèixer l'obra a través de la redacció d'una valenciana penjada al bloc de l'autor del llibre.

Salut i lletres!

Albert dijo...

Em sembla que aquesta novel·la m'ha agradat molt, ja que una vegada comenses a llegir no pots parar.
Opine igual que l'alumna que l'autor podria fer una segona part.

Salut

Andrea dijo...

Hola, em recomanaren llegir aquest llibre, i el vaig llegir i m'ha agradat molt la veritat. Avore si en fas segona part d'aquest llibre com diu l'alumna.
Un abraç!