13/2/12

COMENTARI QUE M'HA ENVIAT UNA LECTORA DE "CAMÍ D'AMOR"



Moltes gràcies, Jade.

Hola, en primer lugar me presentare, me llamo Jade, soy una chica de 13 años y actualmente estudio secundaria en un colegio de Catarroja. El motivo por el que decidí escribirte este mensaje fue tu libro "Camí d'amor", fue una recomendación de mi profesora hace apenas un mes. Empecé esta fascinante lectura que me llevó muy poco tiempo leerla puesto que es muy entretenida. Cuando lo acabé, indagué por la web en busca de nuevas lecturas del mismo escritor y visité muchas de las páginas donde aparecía información acerca de ti ademas de infinidad de videos. Descubrí que ademas de haber hecho pequeñas conferencias por colegios y charlas habías recibido un premio de narrativa juvenil en 2008 justo en mi pueblo. Nunca imagine que una figura narrativa como tu hubiese estado tan cerca. Mi más sincera felicitación por tu libro. En segundo lugar te quería comentar que, a pesar de toda la información que aportas en distintas páginas on-line, si pudieras contemplar la posibilidad de aportarme tu biografía o recortes de prensa en los que aparecieras sería satisfactorio para mí y por supuesto me encantaría recibir alguna recomendación de algunas de tus ultimas publicaciones, seguro que serán tan buenas como Camí d'amor. No dudes en seguir en contacto. Te doy las gracias por adelantado.

Un abrazo fuerte.

Jade

4 comentarios:

jose dijo...

Hola sóc un lector del llibre CAMI D´AMOR , ME ESTIC LLEGIN EL LLIBRE NO PORTE MOLT PERO COM EL TROBE INTERESANT HE DECIDIT FER UN COMENTARI AL TEU BLOC .
PER EL QUE PORTE DE LLIBRE ME ESTA AGRADANT MOLT I ESTIC PROU ENGANXAT A D`ELL.YA ET CONTARE COM ME HA HANAT EL LLIBRE PERO PER ARA ME ESTA AGRADANT MOLT.

Anónimo dijo...

Aquest llibre m’ha agradat molt, et done l’enhorabona, ha segut de començament a fi molt interessant. Ha estat ple de sentiments, podria dir què és un dels millors llibres que m’he llegit fins ara, descriu molt bé la joventut d’avuí en dia i que lluitar per l’amor val la pena. M’alegra que el nostre professor ens haja donat a llegir aquest llibre.

ANABEL (4t)

Anónimo dijo...

Aquest llibre m'ha agradat molt, és un dels pocs llibres que m'han fet llegir a l'institut i m'ha agradat.
No m'ha costat res llegir aquest llibre perquè quan escomenses a llegir ja no pots parar, ja tens tant d'interes en saber lo que pasara deprés, que faran, etc.
Per què vas escriure Cami d'Amor? Què et va dur a escriure aqueta història? Tot lo que contes t'ha pasat a tu o alguna part de lòbra?

Lo únic que no he antes molt és el final, per què no escrigueres algun final? En lloc de acabar aixina. sincerament quan vaig girar la pàgina per a llegir el final, al vore soles un paràgraf, pensava que me faltaven pàgines o que no el tenia sencer perqué no podia ser que deprés de tot lo que havia passat s'acabara en un paràgraf tan xicotet.

M'alegre molt d'haver llegit aquest llibre i de que el meu preofessor ens el féu llegir, perqué es uns dels millors llibres que he llegit.

SANDRA 4t

Francesc Mompó dijo...

Jose,Anabel, Sandra, moltes gràcies per les vostres paraules. La novel·la la vaig fer agafan el repte d'unes alumnes de 3r o de 4t, no recorde ara, que em demanaren que fera una novel·la d'amor d'aquelles que fan plorar. I heus ací el resultat.
De quin centre sou?