18/4/09

ELS ULLS DEL LLAC

EDITORIAL ALFAGUARA/VORAMAR
Els Ulls del Llac, tot i que té una lectura autònoma, és la primera part d’una trilogia (L’ull de Zeus, Terra de Déus) que narra les aventures d’una colla d’adolescents. En aquesta ocasió el protagonista és Carles, un xicot de setze anys, que està una mica obsessionat amb la idea d’estrenar-se. Al llarg d’aquesta novel·la trobarem un poc de tot (o no tan poc): amistat, relacions familiars, amor, violència i, fins i tot, sexe; tot açò barrejat amb unes pinzellades de misteri i de màgia.

ARGUMENT
Carles pensa que ja ha arribat l'hora d'estrenar-se, i cap a aquesta finalitat dirigirà totes les accions. Però la situació es complica quan comença a sentir-se atret per Núria, una antiga aventura amb qui no ho va poder fer; la qual encara continua enamorada d'ell. La resta de la colla la formen: el Paella, el graciós del grup i l’encarregat de posar-los a tots en diversos embolics; tenim també el Quim, a qui tot allò que sa mare li havia d'haver donat en neurones quan va nàixer li ho va donar en músculs; hi ha el Felo, qui posa trellat quan les situacions es compliquen; cap al final apareix una nova amiga, Anna, que serà el suport afectiu de Núria davant dels desenganys amorosos amb Carles; i com no, un estrany personatge, Lluís, el Poeta, que embolcallarà la història amb un vel de misteri. Aquest els proposarà d'anar a la platja la nit de Sant Joan perquè la màgia del lloc els serà favorable perquè els seus desitjos es facen realitat. L'aparició de Montse (una misteriosa estudiant de filologia) eixa nit farà que Carles tinga la possibilitat d'estrenar-se. Possibilitat que queda poc clara al final de la novel·la i que deixa oberta la porta per tornar amb Núria, amb qui la relació ha anat desenvolupant-se entre l'amor i el desamor.

INTERÈS FORMATIU I TEMÀTIC
La colla viurà diverses històries de la més absoluta actualitat: discussions amb els veïns on es reuneixen perquè els fan nosa amb el rebombori que munten per les nits; problemes acadèmics; relacions amb pares separats; les sortides nocturnes a pubs i discoteques, etc.
Aquesta primera novel·la forma part d’un pla que l’autor vol desenvolupar de forma narrativa: la relació que existeix en el procés de creació entre els personatges/història, els mateix autor i la inspiració (muses). Aquest triangle generador de la creació és el que estructurarà la trilogia. Així, ens resultarà molt curiosa la complicitat que es crea entre el protagonista i l'escriptor; relació que ens acompanyarà al llarg de tot el relat. I és que al nostre autor sembla que se li’n fuig la història de les mans i els personatges assoleixen una certa (o total) autonomia.
Un llenguatge fresc i àgil per a una novel·la divertida que tracta a la perfecció el comportament i els problemes dels adolescents.

75 comentarios:

Anónimo dijo...

Paco que sapigues que a mi ma agradat molt el teu llibre!! Soc una alumna teua de segon de secundaria, m llegit el llibre y me lo e pasat molt bé! tens raó, dude que a un xiquet de la meua edat li parega aburrit aquets llibre, perque el tema d'aquest.... tela marinera! :P bo, paco, et desitje molta sort en proxims llibres, espera que sigen com aquets! ;)

Anónimo dijo...

ola paco ola lourdes soc isma el de l`altra clase jeje
el llibre ma encantat i estic desitjant comprar la segona part i llegirla lla per que estic que revente sense saber el final
espere llegir mes llibres teus i que em dones clase

Anónimo dijo...

hola paco!!soc bolaños,el teu alumne.este llibre es el que mes magradat de tots el teus i tambe l`elegit.la segona part encara no me la he llegida pero me la vaig a comprar.adw

Anónimo dijo...

el llibre mas o menos m'ha agradat. Es 1 llibre que te fulles i lletres... vamos lo que es un llibre i mas o menos esta be. La presentacio no m'agrada molt pero si no n'hi han diners ... que anem a fer.

Anónimo dijo...

EL LLIBRE ESTA MOLT BE YA QUE PARLA DE LA GENT JOVE I ES LA REALITAT.MAGRADARIA LLEGIRME EL SEGUEN.PER AVORE COM ACABA TOT

Anónimo dijo...

Em diuen Elena y vuic felicitar-te pel teu esforç al fer que la nostra lectura diaria siga mes divertida i mes encantadora.M'he llegit els llibres que seguixen a aquest i... son fabulosos.Eres el escriptor mes divertit del qual he sentit parlar,SEGUIX AIXÍ!

Anónimo dijo...

soc un alumne del I.E.S La vall de sego i que sapied que ma agradat molt el teu llibre i estic buscant la continuacio.
Espere que continues aixi.

Anónimo dijo...

Hola, aquest llibre esta molt b x als jovens d ui n dia.El llibre es molt entrentingut i llarc,jo pense k el autor se estaba aburrint i es va entretindre escribint-lo.Espere k tinga + idees per al futur.un for apreto de mans caganpena

Anónimo dijo...

Aquest llibre m'ha agradat molt. Es molt entretingut, i hi ha una serie de situacions que son molt divertides i interesants. Però el problema que té aquest llibre es que al final del llibre et quedes en ganes de més. En fí és un dels llibres que més m'ha agradat.

Anónimo dijo...

ola paco!!!vuic felicitar-te pels teus llibres perque son fabulosos. Jo sols me llegit uno,pero ya vaig a comprarme la continuació.Espere q continues aixi.MOLTA SORT!!

Anónimo dijo...

SOK DEL I.E.S LA VALL DE SEGÓ ELS JO SOLES HE TINGUT LA POSSIBILITAT DE LLEGIR ELS ULLS DEL LLAC PERO M'HA AGRADAT MOLT Y ESPERE PODER CONPRARME ELS ALTRES LLIBRES PROMTE JA QUE ERES UN BON ESCRITOR I MOLT DIVERTIT FELICITATS I SEGIX AIXÍ (MARTA)

Anónimo dijo...

HOLA EM DIUEN LORENA I SOC DEL I.E.S LA VALL DE SAGO I ESPERE QUE ESCRIGUES MES LLIBRES PERQUE EL DELS ULLS DEL LLAC ESTA MOLT BE I M'HA AGRADAT MOLT ESPERE LLEGIR ELS ALTRES PROMPTE!.ADEW I CONTINUA AIXI

Anónimo dijo...

Ola Paco, el llibre ma agradat molt,el trobe molt interessant i m'he l'he llegit en un cap de setmana,(s'he m'ha fet curt jeje)be et desitje molta sort i que escrigues molts llibres PD: perdonam per utilitzar un valencià tant de xurro jajajaj

Anónimo dijo...

HOla Paco!!!
Jo soc un alumne de 2ºD espere q sapigues qui soc!! jeje Me agraden molt els teus llibres en especial el dels greixets estigue molt be!! i espere que acabes pronte el llibre que estas escribint que te q estar molt bé!! Esta tercera avaluació me lleguire la novela els Ulls dels Llac et desitge sort en els proxims llibres q publiques

Anónimo dijo...

ma paregut un llibre molt interesant q es vasa molt en la realitat i pensaments d´un joven però el final es una miqueta desconcertant i m´agradaria saver si vas a fer o as fet una segona part enorabona :D:P

Francesc Mompó dijo...

M'alegra que t'haja agradat. Sí, Els ulls del llac forma part d'una trilogia; li segueix L'ull de Zeus, i tanca l'obra, Terra de déus. Espere que et complaguen tant com la primera.
Salutacions
Francesc Mompó.

Anónimo dijo...

Holaaa Paquet!jajaja,soc Lorena Gomez,una alumna teua de 2C..
Bueno Paco dirte que m´agraden molt els teus llibres,son meravellosos!
Gracies per ferme llegir ''per primera vergada''jajaja.
Paco tinc una duda,jo ja me llegit la triologia,bueno solo me falta l´ultima pero no m´ha recordre be de les altres..que me recomanes¿? les lligts de nou???
o directament me llitgs l´última???
espere la teua resposta!.
Paco tinc ganes de que finaliçes el llibre que estas començan a escriure,perque me lo vull llegirs i tambe me vull llegir el de AMABLE.
Bueno Paco cuidate molt! te estime com a professor! adeu

Anónimo dijo...

Hola paco!!
Soy una xica de 14 años que me mandaron leer este libro para el instituto..la verdad esque me ha encantado!! me gusta q haya gente que piense en lo jovenes y todo lo que les pasa en el libro en la realidad nos pasa a tods ls de nuestra edad! espero leer mas tuyos ENORABUENA!!

Francesc Mompó dijo...

Hola, Lorena: Tot i que podries passar directament a la lectura de Terra de déus, no estaria de més fer-li una repassadeta a L'ull de Zeus, encara que siga a la part final; de segur que et farà enganxar-te de seguida.

Aprofite també la nota per saludar la xica que també m'ha escrit felicitant-me per l'obra. Sempre és un plaer veure que el que un fa en solitud és grat per als joves que ho lligen.
Anònima lectora, una abraçada sincera.

Anónimo dijo...

hola!!

Jo curse 4t d'Eso i m'han donat a elegir dos llibres, aquest i Aire negre d'AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ, no se quin triaré, aquest sembla estar prou bé, però les persones que l'han llegit són de 2n.. aleshores jo em pregunte si també està adequat a la meua edat..
Espere resposta!! :)

Francesc Mompó dijo...

Hola, no crec que hi haja cap problema d'adequació de la trilogia a gent de la teva edat; és més, els protagonistes tenen la teva edat i els ocorren coses semblants a le sque els passen a adolescents de setze o dèsset anys. Tanmateix, la tria ha de ser sempre del lector. de segur que tu també hi acertaràs.
Una abraçada
Francesc Mompó

Anónimo dijo...

gràcies per contestar tan ràpidament! he llegit l'argument de l'altre llibre i potser compre els dos, m'agrada que tingues un espai on poder parlar amb els teus lectors!!
tornaré a passar per ací quan haja llegit el teu llibre i et deixaré la meua opinió!
1beset!:)
Teresa

Anónimo dijo...

Hola Francesc soc Noemí curse 4t de la ESO i hem van donar a elegir com a lectura obligatoria Els ulls del llac o Aire Negre ahir hem vaig acavar els ulls del llac i ara estic desitjant llegirme la segona i la terçera part que espere que siguen igual de bones que aquestes dues.

Francesc Mompó dijo...

Hola, Noemí:
Sempre és reconfortant saber que hi ha gent a qui els agrada llegir les meves obres. Espere no defraudar-te amb la continuació de la trilogia; ni en cap obra meva que decidesques llegir.
Una abraçada
F. Mompó

Anónimo dijo...

hola sóc una xiqueta de la pobla de Vallbona, sóc alumna de Toni Contelles, un exel·lent mestre i volia comentarte que el teu llibre m' agradat molt.
lla ens vorem al colegi San Jose.

Fanny dijo...

Hola "Pac" jeje. Vull dir-te que m'he llegit tots els teus llibres i m'han encantat.Voldria demanar-te, si no es massa molèstia, que em recomanes dos llibres de valencià que estiguen bé. A mi m'agraden sobretot els de misteris i de por. Moltes gràcies, perdona les faltes d'ortografia i enhorabona¡¡¡ ( Per si t'interessa soc alumna del Juan XXIII i vaig 2ºD )( Ja saps qui m'ha manat els llibres veritat) xdxd

Francesc Mompó dijo...

Hola, Fanny
Dos llibres que poden resultar interessants per a aquest estiu són:
- L'ull de la boira, de Pep Castellano. Ed. TABARCA. És una novel·la ben estructurada amb el seu punt de misteri.
- Felip Marlowe i la banda dels barracons, de Lluís Miret. Ed. TABARCA. És una novel·la molt fresca on no manca el punt d'ironia i humor, amb un pèl d'intriga.
Bon estiu!

Anónimo dijo...

hola soc una xiqueta de 14 anys. I dir-te que el teu llibre m'agradat moltíssim. M'he le llegit 3 vegades i m'he recorregut totes les papereries del meu poble per trobar els altre dos que segueixen aquest, però com que visc a un poble menut sols hi ha unes poques paperies i no els he trobat, però continue buscant-los.
espere trobar-los perque de veritat que necessite llegir-los.
Eres un gran escritor!!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Hola Paco soc un alumne de segon d'eso de la pobla de vallbona el poble on vas estar l'any pasat. Toni Contelles el meu mestre ens ha dit que podiem deixar comentaris aixi que he aprofitat voldria dirte que el llibre els ulls del llac es genial estic desijant llegir-me l'ull de zeus.
espere que pugues vindre al col.legi san josep a fer una xarrada sobre el llibre a mes a mes volem fer-te preguntes sobre aquest, a la espera que em contestes. salutacions

Francesc Mompó dijo...

Salutacions als alumnes de la Pobla de Vallbona. Sí, estem gestionant la possibilitat de tenir un encontre amb vosaltre. Gustosament contestaré totes les preguntes que se us acudesquen de les novel·les.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

Paco gracies per contestar-me. De part dels alumnes de la pobla de vallbona t' animem a seguir escribint, perquè els teus llibres són dels pocs que comprenen les edats en que es trobem, a més a més són molt complets barrejen misteri amb històries típiques de
la nostra comunitat. Tambe m'ha
agradat la part de protagonista que agafa l'escriptor. Esperem que vingues prompte!!! una abraçada

Anónimo dijo...

Francesc, sóc també un alumne de Toni Contelles, i he de dir-te que el llibre de Els ulls del llac és molt entretingut i ja tinc ganes de llegir-me L'ull de Zeus.
Una pregunta: és veritat que en els següents llibres els protabonistes són Núria i Lluís el Poeta?

Salutacions del curs de 2n ESO del col.legi Sant Josep.

Francesc Mompó dijo...

Hola, Josep
Sí, estàs ben informat. En Els ulls de Zeus el protagonisme se centra en el personatge de Núria, i en el de Terra de déus el personatge central és Lluís, el Poeta.
Espere que les espectatives de lectura se't vegen acomplides amb la resta de trilogia.
Una abraçada

Anónimo dijo...

Hola Paco soc un alumne de segon d'eso de la pobla de vallbona voldria fer-te una pregunta sobre el vocabulari del llibre els ulls del llac, esque hi he trobat paraules molt rebuscades i que no se ben be si abans es deien, aquest es un dels aspectes que més m'agraden del teu llibre a més a més el paper del escriptor en la própia història és una cosa nova, mai havia vist,l'autor xarrant amb el personatge.

una abraçada

Anónimo dijo...

Com les has trobades???

Anónimo dijo...

Hola Francesc, gràcies per la teua contestació. Espere que vingues promte a fer eixa xarrada. Toni ens ha dit que vas a vindre el quinze o el vint-i-dós d'aquest mes. Per cert, no em dic Josep, t'has confòs, ja que sòls volia dir que vaig a eixa escola.

Unknown dijo...

Hola paco, soc un alumne teu del col·legi en el que dones valenciá. Ens vas parlar d´aquest blog a clase i no l´havia vist. Que sapigues que m´ha agradat molt i que no sabia que escrigueres poemes ¡podies haver avisat!. M´agradaria que m´informares de si hi ha algun llibre teu de poemes publicat, i com es crida.

Un Salut

Kevin S. 2ºB

Unknown dijo...

Ho sent per el de antonio en el nom soc Kevin, es que mon pare utilizta l´internet per a treballar i se´n posa automàticament el seu nom.

Un Salut (per segona vegada)

Kevin

Anónimo dijo...

ola pco soc david o davidof com tu en dius (el de 2ºn D) ESTE LLIBRE M'HA AGRADAT MOLTISSIM Y ESTIIC COMENÇANT A LLEGIR EL SEGON FELICITATS PELS TEUS LLIBRES Y QUE SEGIXQUES ESCRIBINT MOLTS MES Y JO LLEGINT-LOS JEJE

Àgueda dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Àgueda dijo...

Ieeeeee Uendo, com va?

La del "comentario suprimido" era jo, l´informàtica i jo no som molt amigues, hehehe... el que et deia era el següent:

QUE ERES UN "ARTISTASO", EL LLIBRE ÉS MAGNÍFIC, FELICITATS!!!

Ara ja estic en l´altre...

Molts petonets de les terres del Sud.

Àgueda Climent.

Sara Fernández. dijo...

Hola Francesc!!
Som dues alumnes d'un col·legi de València, anem a 4t ESO. El nostre professor de valencia ens manà, com solen fer tots els professros, un llibre obligatori de lectura "Els ulls del llac", que va resultar una joia. Ara sabem que mai saps que et pots trobar davant d'un llibre amb una histora tan divertida i particular darrera d'un titol tan misteriòs..
Tenim que publicar un article a la revista del col·legi i voldriem que fores l'autor entrevistat, per supost!!..
Envian'ns quan pugues un comentari al nostre blog, diguent-nos la teua adreça del correu elecrònic per posar-nos en contacte..
Moltisimes gràcies...
ELISA I SARA...

Francesc Mompó dijo...

la mantindré posada un parell de dies, després, òbviament, l'esborraré.
francescmompo@hotmail.com

Anónimo dijo...

Hola!!
Havi escrit un altre comentari però no sé uqe he fet que l'esborrat...
Sols voia dir-te que m'ha encantat els teus llibres i que una volta vaig llegir el primer, no vaig parar fins aconseguir els altres dos, ja que una volta has llegit el primer t'has de llegir els altres dos!

Per a mi el millor llibre va ser el primer, perquè crec que això de que l'autor parlara amb el protagonista de la història va ser un "puntaso".
Com te se va acudir aquesta idea? Espere que pugues contestar-me. Gracies!!
Maria

Francesc Mompó dijo...

Hola Maria, celebre que t'hagen agradat les meves novel·les. El fet que l'autor apareguera en la trilogia són coses que eixen. L'explicació seria massa llarga per a un comentari. Així i tot, si ha servit perquè t'agrade ja bé la cosa. Espere que si tornes a llegir cap obra meva més també et complaga. Una abraçada.

Anónimo dijo...

Hola Francesc, soc una alumna de 2n d'ESO d'un institut de Sagunt.

Hem llegit com llibre obligatori els ulls del llac i per la segona avaluació llegirem l'ull de Zeus.

El llibre va ser molt divertit i m'agradà molt.

Vaig veure el teu blog i entrí per deixar un comentari.

Anónimo dijo...

el llibre m'a agradat molt i per això vull llegir-me el segon encara que en l'institut ens l'han demanat quan acabe ee segon llibre que sapies que vaig a comprar-me el tercer i me'l vaig a llegir sens dupte,això si espere que m'agraden els dos que em queden per llegir.
gracies per llegir açò.

Francesc Mompó dijo...

Salutacions a Elena i a Erika, espere que la resta de la trilogia us continue agradant tant com la primera part.
Una abraçada.

Anónimo dijo...

Hola,sóc Pablo i curse segon d'ESO en un institut de Sagunt.

Els teus llibres són uns dels que anem a llegir a classe.

En la primera avaluació hem llegit els ulls del llac i el llibre m'ha agradat prou.

Hem de posar un comentari la resta de la classe. Així que açó es va a omplir.

Fins ara!!!!

Anónimo dijo...

Ola¡¡ sóc Pilar Torres Crispín d'un institut de Sagunt que com ja t'ha dit el meu company Pablo em de posar un comentari i et conte: els ulls del llac m'ha agradat molt, anem a llegir el segon llibre i si m'agrada que espere que si em llegiré el tercer això t'ho assegure bo doncs de momet sols t'han fet el comentari Erika, Elena,Pablo i jo,però encara falten 23 persones per posar el comentari.
Bo ja he acabat,adeu fins un altre dia.

fran dijo...

Hola sóc Francesc i també sóc de 2 d'ESO de l'IES Clot Del Moro en Sagunt.Com ja tan dit els meus companys hem llegit un dels teus llibres,Els ulls del llac,i anem a llegir L'Ull de Zeus en la segona avaluació.
Per ara m'agradat molt Els ulls del llac perquè m'agrada molt com descrius els personatges i l'argument del llibre és molt complet.
Espere que vingues a visitar-nos.

Anónimo dijo...

Hola,
Publiquem aquest comentari perquè es un treball de classe i perquè el llibre( Els ulls de llac) i part del que estem llegint (Els ulls de Zeus)ens ha agradat més que bastant.

Esperem que tambéens agrade l'últim...

adeú

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Melanie dijo...

Aquest llibre m'ha agradat per les converses que té el protagonista amb l'escriptor,és un recurs que no s'utilitza habitualment.Emprar el llenguatge col·loquial ha sigut un encert i a més a més l'argument és divertit.Bon llibre!

Anónimo dijo...

He llegit el teu comentari a la meua web, i volia agraïrte a tu el fet de escriure uns llibres tan bons i, de cas, si saps on puc conseguir "L'ull de Zeus" ja que no el trobe a ninguna llibreria...Gracies, y seguix aixi!

Anónimo dijo...

Moltes gracies Senyor Mompó, en quant hi puga aniré a vore si els trobe i acabe l'historia.

Anónimo dijo...

Hola,quetal?(:.
nores,yo me e llegit el llibre posperq yo q se duur,man obligat en el Ies d nls! jajaja..au(L)
probueno está prou be,
jejejejej..

amparo dijo...

Aquest llibre m'ha encantat, encara que el final el deixe obert, es pot dir que l'he viscut llegint-lo :)

amparo caballer dijo...

Els ulls del llac m'ha encantat, encara que el final el deixa obert, es pot dir que l'he viscut llegint-lo. :) Espere llegir-me els altres dos.

Francesc Mompó dijo...

Hola Amparo Caballer, sempre és un gust saber que a la gent els agrada allò que escric. Espere que la resta de la trilogia també et faça el pes.
Una abraçada

Ángela, Eva, Noelia i Aitana dijo...

El llibre ens ha agradat molt,perquè narra la vida d'un personatge de la nostra edat amb qui ens podem sentir identificades.
També ens ha agradat com conta el seu somni i el desenvolupa i ens ha paregut molt divertit i original quan Carles parla amb l'escriptor.


Una forta besada!

Nerea García dijo...

Aquest llibre es molt divertit i m'ha agradat molt.
Cada vegada que anava llegint-lo era més interesant.
M'agradaria llegir el següent llibre per vore com continúa l'historia.
Vaig a recomanar-lo a altres persones :)

Alba Pitarch dijo...

M'ha agradat moltíssim aquest llibre, ha estat molt interesant.
Jo ja estic llegint el següent i està molt bé també! :)

sergio martinez dijo...

paco paco aver si te acuerdas de mi jejejeje soy sergio martinez viejo alumno tuyo, vengo aqui para aparte de saludarte darte la enorabuena por tu nuevo libro y decirte tambien que me gustaria que fueses algun dia al epla a contarnos mas cosas que a la conferencia que hicistes en el juan XXIII no puede estar
bueno me despido y te deseo mmucha suerte
un saludo: Sergio Martinez Barjola

Eric Garcia dijo...

A mi m'agradaria dir que els teus llibres són una meravella per als ulls. A mi em van manar legirme "els ulls del lac" a l'escola, y vaig dir quin fástic(he apres la leccio de no jutgar per la portada)... pero després de comensar a llegir-ho em va entusiasmar, no podia para de llegir.
Quan me'l vaig acabar vaig buscar el teu llibre per totes les biblioteques de Paterna, pero con no la trobava me'n vaig anar a Manises i Quart de Poblet per a buscarlo, fins que al cap y a la fi vaig encontrar a Quart y en tres dies me'l vaig llegir...
l'ultim me'l va regalar la meua germana i llegit en 2 dies...
vaig intentar convencer al meu profesor de valencia a vore si es posava en contacte amb tu y vingueres al meu colegi pero ell crec que ni es va molestar en intentaro.
Doncs al cap y a la fi volia expresar com m'agrada la seua forma d'escrire tan propera i lleuguera, li agraisc que els publicara. Sense vosté la escriptura valenciana no seria res.

Anónimo dijo...

yeee paco yo soc un alumne del teu colegi juanxxiii me llegit el teu llibre i es molt bo me lo e llegit en 2dies

Ana company dijo...

Hola pacoo¡¡
Soy tu alumna ana a la que tanto queriias el año pasado jaja¡¡ Haver esque me he leido tu libro de ``els ulls del llac´´ este añoo y la verdad que me ha gustadooo muchoo...¡ Lo que pasa que me ha degado con la intriga de sabeer lo que pasa entre Carles y Nuria... y como me han dixo que le sigue otro libroo, me lo voy a leer.
Enserio me ha gustadoo muxoo¡
Ah, lo siento por no havertelo escrito en valencianoo, =$

Anna dijo...

hola, m'agradat molt el llibre.

Elena dijo...

Hola Paco sóc una antiga alumna teva, fa ia dos anys que vaig marxar de Juan XXIII i e de reconèixer que mai e sigut una bona estudiant només volia dir-te amb el cor a la mà que tots els meus records en aquest institut an estat dolents, només tinc uns quants moments bons i han estat a les teves classes, serà la teva forma de donarlas el ganxo que tens per a que se preste atenció nose pero menrecorde del dia en què ens vas donar a escollir un llibre i jo elegi Els Ulls Del Llac, aquest mateix dia m'ho vaig anar a comprar i des que hauria el primer full del llibre no ho vaig poder deixar anar fins que em llei la trilogia sencera, ara prometo comprar Cami D'amor i espero que em passi el mateix que amb la trilogia que segur que em passara. Amb això no pretenc res, segurament no et recordaras de mi però només vull que sàpigues que per la meva part ets un grandíssim professor i un grandíssim escriptor.

Una abraçada molt forta d'una alumna molt agraïda.

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anna Genovés dijo...

Francesc,

Després de llegir el argumnto i el desenvolupament de la novel·la, no han estat aquest somriure... Això em recorda els dos d'aquests anys de joventut en el qual els amors platònics inundat de les nostres vides.

Tan aviat com sigui possible, vaig tractar d'aconseguir-lo i introduir-me en les seves aventures.

Un petó, Ann@


P.D. He colado una nueva entrada en mi MEMORIA....

Anónimo dijo...

El libro ha estado bastante bien, me ha gustado, aunque es un poco liante.

Unknown dijo...

qui era lluis realment??????