1/3/10

Camí d'amor a l'IES Alcalans de Montserrat

Avui he fet un encontre literari amb els alumnes de 1r de Batxiller i del grup de PDC de l'IES Alcalans de Montserrat (València).
Ha estat una xerrada organitzada pel professor N'Antoni Teruel, on he gaudit contestant un bon grapat de preguntes, a quina d'elles més interessant.
L'acte ha començat amb la lectura dramatitzada d'un passatge de la novel·la Els ulls del llac (el primer llibre de la trilogia formada també per les novel·les L'ull de Zeus i Terra de déus, i que havien treballat sencera); tot seguit han continuat amb un dels fragments més àlgids de la novel·la Camí d'amor.
Vull felicitar-los per l'aprofundiment que han fet de les lectures, així com pel seu saber estar. A més a més, com que sabien que m'he acabat de casar m'han obsequiat amb un meravellós ram de roses i orquídies.
L'encontre ha acabat amb la signatura d'exemplars
i, com no, fent-nos una foto tots junts.

4 comentarios:

Perifèric Edicions dijo...

Enhorabona per l'èxit de la novel·la!

Anónimo dijo...

Quan jo era a l'institut també vam tenir l'oportunitat de rebre una escriptora per sotmetre-la al "tercer grau". Es tractava de Mercè Viana amb la seua obra "Coses de la lluna".

M'ha sorprès trobar-te de seguidor al meu bloc, perquè sí, conec la teua obra i el teu treball. Escric des que tinc consciència, i sempre dóna forces trobar algú al qual se'l llegeix, i que ha treballat i ha trobat el que mereixia. Tots els consells que pugues donar serien de molta ajuda.

Una abraçada!

Anónimo dijo...

Francesc: ja he demanat a Perifèric Camí d'amor. Envia'm l'adreça per a enviar-te La violinista de Paris.
Gràcies pels teus comentaris i els de Mercè.

Joan Pla

Gregorio Royo Bello dijo...

M'apunte que volgesses vindre als Octubre.

He tornat a recomanar la lectura de Terra de Déus als alumnes de quart. Vols que els hi done el teu blog per què et diguen alguna cosa?

M'ha demanat que explique com es fa una novel·la a un col·legi per alumnes de sisé. Com t'ho faries? Has passat per ahí?

Andrea Robles