26/11/10

Camí d’amor: opinió d’una alumna de 4t d’ESO

Opinió de Maiar Khaled, alumna de 4t d’ESO de l’IES Alcalans de Montserrat (País Valencià) sobre la novel·la Camí d’amor .

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Aquest llibre ha estat molt interesant!

Cusetarurutú dijo...

Al meu entendre, m'ha agradat l'obra, igual que a l'alumna Maiar. Gràcies a aquesta història, vas preparat per a alguna cosa semblant que et pugui succeir en un futur, és a dir, experiència personal. Acabant amb aquest comentari, també m'agradaria que l'autor Francesc Mompó i Valls escrivís una segona edició, espere fins a llavors ansiós.

Una abraçada d'un bon amic de Maiar.

. dijo...

Camí d'amor és una novel·la que no he tingut el plaer de llegir, encara. Si us sóc franc he descobert el llibre a partir del bloc ara, després de llegir la redacció de l'alumna de 4t d'ESO.

M'ha semblat una anècdota molt curiosa. I més curiós em semblarà poder dir que vaig llegir "Camí d'amor" després de conèixer l'obra a través de la redacció d'una valenciana penjada al bloc de l'autor del llibre.

Salut i lletres!

Albert dijo...

Em sembla que aquesta novel·la m'ha agradat molt, ja que una vegada comenses a llegir no pots parar.
Opine igual que l'alumna que l'autor podria fer una segona part.

Salut

Andrea dijo...

Hola, em recomanaren llegir aquest llibre, i el vaig llegir i m'ha agradat molt la veritat. Avore si en fas segona part d'aquest llibre com diu l'alumna.
Un abraç!